Hänger knappt med...

...i mitt eget tempo! Det händer så mycket! Eller så är jag bara för seg i huvudet pga värmen för att orka med normaltempo?

Igår jobbade jag halva dan. Eller ja, jag satt halva dan och väntade på ett telefonsamtal som skulle komma. Precis innan jag skulle gå på lunch upptäckte jag att Outlook hängt sig när jag öppnade det på morgonen innan den hade hämtat nya mail. När jag startade om programmet hittade jag tre mail, varav ett avkunnade det som det uteblivna telefonsamtalet skulle ha handlat om. Jag gick på lunch med min kollega L och sen löste jag problemet på tre minuter och sen åkte jag hem. Konstruktiv arbetsdag? Knappast.

På vägen hem cyklade jag förbi cykelaffären Pedalogerna. Skulle kika på mtb, men de hade inget inne som jag var intresserad av. Det slutade dock med att de beställde hem en cykel åt mig, en Kona Blast, som kommer i nästa vecka. Inget köptvång, jag kan prova och se om den passar innan jag köper. Skitbra! :)

Sen åkte jag hem och sov. Hade sååå ont i huvudet. Hade tänkt springa på kvällen, provträna med IF Linnéa (tänkte börja springa med dem för att få mer kvalitet i löpningen), men fick hoppa det. Drack så mycket jag fick i mig. Gjorde i princip ingenting mer den dagen. Städade lite hemma och pratade med J på telefon. Vi hade pratat om att åka utomlands vecka 30, men hon kunde inte ta ledigt, så då sprack den planen. Men jag är inte den som är den så jag började kolla på andra resor. Kollade på en massa olika alternativ och till slut föll valet på Österrike. Har aldrig varit där men jag gillar arkitektur, museum och vacker natur så då var det ju klockrent. Dessutom känner jag en österrikare sen min tid på Irland.

Idag började jag dagen med en joggingtur. Tyvärr vaknade jag för sent så det var redan kokhett ute när jag väl kom ut. Det gick bra i skuggan men så fort jag kom ut i solen började kroppen koka. Jag pallade bara 5 km, sen gick jag ytterligare 3. Kanske testar en lugn jogg ikväll igen. Efter joggingen duschade jag kallt och tog tunnelbanan in till Fridhemsplan och lämnade ifrån mig 450 ml prima blod. Trodde jag skulle bli dålig efter det eftersom jag inte mådde så bra igår, men allt kändes fint. Fick en Iittala Kivi ljuslykta och en fika som tack, och sen blev det lite shopping. Kom hem med en massa fint från MQ, H&M (alltid!) och Gina.

Väl hemma hade jag fått avi för att mitt paket från Startfitness(.co.uk) hade kommit. Så jag kilade och hämtade ut det direkt. Upptäckte till min glädje att mina nya plagg matchade alldeles förträffligt. Både skor och underställströja visade sig vara turkos-vita i nästan samma turkosa nyans (jag trodde skorna var blå-vita). Och både strumporna och tröjan jag fick på köpet var rosa-vita. Allt var jättefint och passade jättebra. Kanske att gratiströjan var lite stor, men den kommer garanterat till användning ändå.

Bilderna är lite missvisande med avseende på färgen, de matchar verkligen jättebra i verkligheten.

Nu har jag också köpt flygbiljetter till Wien. Åker 2/8, på min födelsedag, och kommer hem 9/8. Har inte hunnit planera resan så mycket än, men preliminärt blir det 2 nätter Wien, 2 nätter Salzburg, 2 nätter hos min vän P, och sen en sista natt i Wien. Känns som jag är ute och far mycket nu. Första semesterveckan var jag ju i fjällen, andra veckan i England. Min tredje vecka är nästa vecka och den spenderas i Visby, och till sist blir det Österrike. Har också bokat en weekend för mig och S i Storulvån i september. Ja jag gillar att resa, hoppas det märks! Vardagen blir så mycket mindre vardagsgrå om man håller sig sysselsatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0