Julklappar

I år skulle jag ta det luuuugnt med julklapparna. Jag skulle börja fundera så sakteliga men egentligen inte köpa några förrän typ sista dagarna innan jul. Och vad händer? Jo jag tog lönen när den kom och satte igång med att näthandla. 

Syster får en receptbok med medelhavsmat som jag köpt av min jultidningssäljande kusin. Jag visste inte att hon önskade sig receptböcker när jag beställde, så det var lite lucky shot.

Kusinerna får lite smått och gott (dataspel, film och böcker). Jag tror definitivt de kommer bli nöjda.

Svägerskan får två böcker som hon har på önskelistan. Jag är dock lite orolig att hon kommer få dubbletter, hennes önskelista var inte så lång.

S, pojkvännen alltså, ska få fyra saker som jag vet att han kommer bli glad för. Två av dem är inhandlade, den tredje ska inhandlas vid tillfälle och den fjärde är hemgjord (dock ej av mig). Törs inte riktigt skriva här vad han ska få ;)

Nu har jag fyra julklappar kvar. Mormor, mamma, pappa och bror. Mormor är svårast för hon har redan allt. Egentligen "ska" jag inte köpa något till henne, men jag vill så gärna göra det. Får fundera på det. De övriga ska inte vara så svårt att handla till. Jag har ganska bra koll på vad de tycker om och behöver.

Och Tomten, om du läser detta så får du gärna komma med ett paket som det här till mig på julafton!


RSS 2.0