En tung vecka är nästan till ända

Måndag-fredag den här veckan var som en lång stafett utan uppehåll. Minuterna jag hade att sitta ner och pusta var inte många (ja okej, det var lugnt på jobbet, men ändå frustrerande eftersom jag visste om allt jag hade att göra när jag kom hem). Helgen däremot har släpat sig fram olidligt långsamt. S kom ner på fredagkvällen men var tvungen att åka igen redan till lunch på lördagen eftersom han skulle jobba på söndagen. Jag hade inte uppfattat att han skulle jobba då så jag blev rätt besviken. Dessutom har jag varit jättetrött (som jag alltid är på helgerna, jag blir så less!) och vädret har varit piss! Jag brukar verkligen inte klaga på vädret, men den här helgen har jag inte kunnat hitta något positivt med det.

Konferensen i onsdags gick helt okej. Jag blev så där jättenervös som jag visste att jag skulle bli, och jag fick en liten blackout - orden bara försvann mitt i en mening, men jag fick ändå sagt allt jag ville ha sagt och det var flera efteråt som var intresserade. Det var en otroligt bra erfarenhet att få stå och prata inför 80-90 personer och även om det var läskigt och nervöst så hoppas jag att jag får göra det fler gånger. Dessutom fick jag lyssna på flera intressanta föredrag under dagen och träffa många trevliga personer. Alla vi föredragshållare  fick två stycken svarta ljusstakar. Jag tyckte inte de var jättesnygga, men eftersom de är en belöning för något strongt jag åstadkommit så bestämde jag mig för att behålla dem (tänkte annars kanske ge bort dem i julklapp) och de står nu på mitt sideboard. Behöver köpa snyggare ljus till dem dock, de jag hade hemma av rätt tjocklek var för korta.
Festen i fredags blev väldigt trevlig. Dock hade den kunnat bli ännu bättre om jag inte varit så trött. Drack en Red Bull i början av kvällen och kände sen inte ens av att jag tagit den, så förmodligen hade jag kollapsat totalt om jag inte tagit den. Det blev massor med kladdkaka och snacks över. Jag kämpade tappert med kladdkakan, men det sista gick i soporna idag. Snacksen sparas och får motivera för en ny fest snart. Januari kanske? Delade upp disken så att jag tog hälften igår och hälften idag, och tack vare det kändes det inte alls motigt.
En ny bekant, A, hörde av sig och undrade om jag ville ta en promenad igår. Dock regnade det hela dagen så jag föreslog att vi skulle ta det idag. Och därför, bara därför, har det så klart regnat även hela dagen idag! Jag har försökt motivera mig själv att sticka ut och springa idag men det har helt enkelt inte gått! Det blir medelgympa med F&S kl 19 istället.
Veckans plus och minus:
+ Konferensen avklarad
+ Festen blev lyckad
+ Lämnat spontanansökan på ett företag (bättre än ingenting)
+ "Äntligen" en astmadiagnos, dvs möjlighet att behandla och bli av med mina besvär
+ Jag har skött medicineringen bättre än förväntat
+ Fått väldigt mycket gjort
+ Verkar som att det snart blir mycket att göra på jobbet igen + ett mycket givande möte i fredags
+ Snart advent!!!
- Ridningen gick dåligt både tisdag och torsdag, lutar åt att jag slutar rida helt efter denna terminen
- Har lite ont i vaderna när jag springer, troligen överansträngd
- Tråkigt helgväder
- J svek mig för tredje gången på lika många veckor, nu genom att inte komma på min fest och ljuga (?) ihop en anledning till varför
- Har inte tränat så mycket som jag borde
Nästa vecka:
  • Viktigt jobbmöte måndag
  • Ridning tisdag, torsdag och lördag. Och kanske även söndag.
  • Representerar företaget på en arbetsmarknadsdag på onsdag, ska bli kul!
  • Får inte träffa S på helgen för han ska stanna kvar på ön och åka och fiska med några kompisar, men vi ska ses en sväng på tisdag
  • Planera matlagningskväll på jobbet som ska hållas 26/11

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0